✓ Inzetbaar voor verschillende diensten
✓ Tekstadvies mogelijk
✓ Tarief op maat

Een tekstschrijver met een tarief op maat in Utrecht en regio

De tekstschrijver van Sinds 1963 bepaald het tarief op basis van de voorkeuren die u heeft in Utrecht. Zo is geen enkel tekstverzoek hetzelfde. Onze tarieven verschillen afhankelijk van wat voor soort werk u onze tekstschrijver wilt laten uitvoeren. Een duidelijk antwoord op de vraag: “Wat is het tarief om de tekstschrijver van Sinds 1963 mijn tekst te laten schrijven in Utrecht?” kunnen wij op voorhand nog niet geven. Zo hangt dit af van de diensten die u wilt gebruiken.

Wilt u weten of wij iets kunnen doen voor u?

Neem contact met ons op

cover van tijdschrift

Onze tekstschrijver biedt verschillende diensten met ieder een eigen tarief

De ene tekstopdracht is de andere niet. Dit is dan ook de reden dat wij geen vast tarief hanteren. Sinds 1963 biedt namelijk meer dan alleen het schrijven van teksten in Utrecht, Zeist en regio. Zo is het ook mogelijk om uw eigen teksten, zoals een persbericht een reportage of een blog, door ons van tekstadvies te laten voorzien. Heeft u zelf schrijvers in dienst en wilt u hen extra taalvaardigheid bijbrengen? Maak dan gebruik van de trainingen die wij aanbieden.

Neem contact met ons op voor de tarieven

Bent u benieuwd naar het tarief dat onze tekstschrijver vraagt voor uw tekstverzoek in Utrecht? Wij informeren u graag telefonisch via 06-46970465 of via de mail [email protected] over de verschillende mogelijkheden en diensten. Bent u benieuwd naar de blogs die wij zelf hebben geschreven? Bekijk dan onze blogpagina

schrijvende hand